Tervezés, engedélyeztetés


A DAV Mérnöki Kft egyik termelés támogató folyamata a kivitelezendő épületek teljes körű tervdokumentációjának elkészítése. A tervezési feladatainkat saját állományú építész, statikus kollégák végzik. Munkáinkhoz korszerű szoftverek állnak rendelkezésünkre. Ezek közül kiemelkedik a HSU300 és HSV500 profilok statikai méretezését szolgáló szoftver, amely egyedülállóan képes modellezni, méretezni és dokumentálni ezen profilokat az érvényes Eurocode szabványok szerint.

Épületeink komplett engedélyezési folyamatát is elvégezzük a tervek elkészítésétől a hatóságokkal való egyeztetéseken át a jogerős építési engedély megszerzéséig.

A kivitelezés megindítása előtt szerződés alapján elkészítjük az adott épület teljes kiviteli dokumentációját, amely nélkül a kivitelezési tevékenység nem kezdhető meg.

A kiviteli tervezési folyamatban elkészülnek a jogszabályokban előírt tartalmú építész, tartószerkezeti és igény estén épületvillamossági vagy gépészeti tervek a szükséges költségvetésekkel együtt.

Tervezőink a technológiáinkat jól ismerő szakemberek, akik rendelkeznek a szükséges tervezői engedélyekkel, jogosultságokkal.

Szívesen segítjük azon tervező kollégákat, akik termékeinket használnák fel terveikhez. Csomóponti és egyéb részletrajzokkal, műszaki információkkal, helyszíni bemutatókkal segítjük érdeklődő mérnök kollégákat.

A DAV Mérnöki Kft nem végez olyan tervezési munkát, amely nem kapcsolódik valamely termékünkhöz illetve később abból kivitelezési feladat nem származik. A DAV Mérnöki Kft fő tevékenysége az építés kivitelezés, a tervezés számunkra csak a projectek komplex megvalósítását támogató folyamat.


PROJEKT MANAGEMENT