Műszaki tervezés

A DAV Mérnöki Kft. egyik termeléstámogató folyamata a kivitelezendő épületek teljeskörű tervdokumentációjának elkészítése. A tervezési feladatainkat saját építész, statikus kollégáink végzik. Munkáinkhoz korszerű szoftverek állnak rendelkezésünkre. Ezek közül kiemelkedik a HSU300 és HSV500 profilok statikai méretezését szolgáló szoftver, amely egyedülállóan képes modellezni, méretezni és dokumentálni ezen profilokat az érvényes Eurocode szabványok szerint.

Épületeink komplett engedélyezési folyamatát is elvégezzük a tervek elkészítésétől a hatóságokkal való egyeztetéseken át a jogerős építési engedély megszerzéséig.

A kiviteli tervezési folyamatban elkészülnek a jogszabályokban előírt tartalmú építészeti, tartószerkezeti és igény estén épületvillamossági vagy gépészeti tervek a szükséges költségvetésekkel együtt.

Tervezőink a technológiáinkat jól ismerő szakemberek, akik rendelkeznek minden szükséges engedéllyel, jogosultsággal.

Szívesen segítjük azon tervező kollégákat is, akik érdeklődnek szerkezeteink felől. Csomóponti és egyéb részletrajzokkal, műszaki információkkal, helyszíni bemutatókkal állunk az érdeklődő mérnökök rendelkezésére.

Üzletpolitikánk szerint nem vállalunk el olyan tervezési feladatot, amely nem kapcsolódik valamely általunk gyártott termékhez, illetve abból Cégünknek kivitelezési feladata nem származik.