Műszaki tervezés

A DAV Mérnöki Kft egyik termelés támogató folyamata a kivitelezendő épületek teljes körű tervdokumentációjának elkészítése. A tervezési feladatainkat saját állományú építész, statikus kollégák végzik. Munkáinkhoz korszerű szoftverek állnak rendelkezésünkre. Ezek közül kiemelkedik a HSU300 és HSV500 profilok statikai méretezését szolgáló szoftver, amely egyedülállóan képes modellezni, méretezni és dokumentálni ezen profilokat az érvényes Eurocode szabványok szerint.

Épületeink komplett engedélyezési folyamatát is elvégezzük a tervek elkészítésétől a hatóságokkal való egyeztetéseken át a jogerős építési engedély megszerzéséig.

A kiviteli tervezési folyamatban elkészülnek a jogszabályokban előírt tartalmú építész, tartószerkezeti és igény estén épületvillamossági vagy gépészeti tervek a szükséges költségvetésekkel együtt.

Tervezőink a technológiáinkat jól ismerő szakemberek, akik rendelkeznek a szükséges tervezői engedélyekkel, jogosultságokkal.

Szívesen segítjük azon tervező kollégákat, akik érdeklődnek szerkezeteink felől. Csomóponti és egyéb részletrajzokkal, műszaki információkkal, helyszíni bemutatókkal segítjük érdeklődő mérnök kollégákat.

Üzletpolitikánk szerint nem vállalunk el olyan tervezési feladatot, amely nem kapcsolódik valamely általunk gyártott termékhez illetve abból Cégünknek kivitelezési feladat nem származik.