Ügyfeleink mondták

DAV Mérnöki Kft. megbízhatóságának, szakmaiságának és profizmusának köszönhetően immár 2009 óta dolgozunk együtt. Alapvetően HSP-450 korcolt lemezfedéssel, HSV-500 ívszerkezet készítéssel, épület felújítással, valamint több komoly vegyipari acélszerkezet kivitelezésével bíztuk meg a céget.

Megbízásainkat kifogástalan minőségben, határidőre teljesítették, ezzel emelve a MAXIMÁL Zrt. presztízsét. Elkötelezettek vagyunk a cégeink között fennálló üzleti kapcsolat fenntartásában!

Biztosak vagyunk benne, hogy ez a jövőben is töretlenül így marad!

MAXIMÁL Zrt., Patányi Illés vezérigazgató


2017-ben dolgoztunk először együtt a DAV Mérnöki Kft.-vel, és azóta minden évben rájuk bízzuk újabb terménytárolóink teljes körű kivitelezését, illetve meglévő raktáraink felújítása mellett még a telephelyi utak és térburkolatok kivitelezését is. Ez részben a teljes folyamat profi kézben tartásának is köszönhető, illetve a kiváló minőségű Hungarospan típusú ívszerkezeteknek is.

END-ÁG Kft. és Iváncsa-Agro Kft., Baki Endréné és ifj. Baki Endre cégvezetők


Hungarospan típusú terménytároló tervezését és kivitelezését, illetve telephelyünk térkő burkolatának kivitelezését bíztuk 2016-ban a DAV Mérnöki Kft.-re. A választásunkban nagy szerepet játszott a teljes körű projektmenedzsment szolgáltatás, hiszen a profi szakemberek az elsőtől az utolsó feladatig mindent magas minőségben, a határidők betartásával elvégeztek a számunkra.

Ortner Erzsébet egyéni vállalkozó


Számunkra fontos, hogy mindig minden területen a megfelelő szakemberrel dolgozzunk. Ezért a 2018-ban épített, 1400 m2 alapterületű terménytárolónk teljes körű kivitelezésében és megvalósításában a DAV Mérnöki Kft. mellett döntöttünk. Nagy örömünkre szolgált a közös munka, mert bármilyen nehézség adódott a kivitelezés során, azonnal találtunk rá megoldást, és ha nem is tudtuk, de biztosan éreztük, hogy tartani fogják a határidőket. Így is lett.

Horváth Árpád őstermelő