Műszaki tervezés

A DAV Mérnöki Kft egyik termelés támogató folyamata a kivitelezendő épületek teljes körű tervdokumentációjának elkészítése. A tervezési feladatainkat saját állományú építész, statikus kollégák végzik. Munkáinkhoz korszerű szoftverek állnak rendelkezésünkre. Ezek közül kiemelkedik a HSU300 és HSV500 profilok statikai méretezését szolgáló szoftver, amely egyedülállóan képes modellezni, méretezni és dokumentálni ezen profilokat az érvényes Eurocode szabványok szerint.

Épületeink komplett engedélyezési folyamatát is elvégezzük a tervek elkészítésétől a hatóságokkal való egyeztetéseken át a jogerős építési engedély megszerzéséig.

A kivitelezés megindítása előtt szerződés alapján elkészítjük az adott épület teljes kiviteli dokumentációját, amely nélkül a kivitelezési tevékenység nem kezdhető meg.

A kiviteli tervezési folyamatban elkészülnek a jogszabályokban előírt tartalmú építész, tartószerkezeti és igény estén épületvillamossági vagy gépészeti tervek a szükséges költségvetésekkel együtt.

Tervezőink a technológiáinkat jól ismerő szakemberek, akik rendelkeznek a szükséges tervezői engedélyekkel, jogosultságokkal.

Szívesen segítjük azon külsős tervező kollégákat, akik termékeinket használnák fel terveikhez. Csomóponti és egyéb részletrajzokkal, műszaki információkkal, helyszíni bemutatókkal állunk az érdeklődő mérnök kollégák rendelkezésére

Vállalkozási politikánk szerint nem végezünk olyan tervezési munkát, amely nem kapcsolódik valamely termékünkhöz illetve később abból kivitelezési project számunkra nem valósul meg. Cégünk építés kivitelező vállalat így a tervezés számunkra csak a projectek komplex megvalósítását támogató folyamat.