Pályázati támogatásból megvalósított projekt

Tekintse meg tematikus weboldalainkat is

Kik vagyunk? 

Olyan mérnökök, építőipari szakemberek, akik a pályán töltött 30 év alatt sem unták meg választott hivatásukat. A kivitelező építőiparban eltöltött évek alatt a napi problémák, nehézségek esetünkben nem kiégéshez vezettek, hanem inspiráltak minket. Gondolkodásmódunkat a folyamatos innováció, egyre jobb épületek tervezése, kivitelezése, a minőség és a vevői megelégedettség javítása határozza meg. Szenvedélyünk a rend és rendezettség. Ez nemcsak cégfilozófiánkat, hanem gondolkodásunkat, munkafolyamatainkat és környezetünket is jellemzi.

Milyen cég a DAV Mérnöki Kft?

Elsősorban tényleges építőipari kivitelező cég vagyunk saját fizikai létszámmal, eszközökkel, gépekkel, telephellyel.

Magyar tulajdonú vállalkozásként a kivitelezői piacon több mint 20 éve vagyunk jelen. Stabil cégháttérrel, állandó, összetartó kollektívával rendelkezünk. Kivitelezési projektjeinket igyekszünk saját eszközeinkkel megvalósítani, amelyek között több olyan is akad, ami Magyarországon vagy akár a világon is egyedülálló. Eszközeink, technológiai folyamataink nagy része saját innovációs munkánk eredménye.

Mivel foglalkozunk?

Több mint 20 éve a vékony acéllemezek építéshelyi feldolgozására szakosodtunk. A hagyományos építési módok esetében a gyártóüzemben készült építőelemeket viszik az építési helyszínre, mi ezzel szemben a gyártóüzemet visszük oda. Ezzel a technológiával egyedülállók vagyunk nemcsak Magyarországon, hanem Európa nagy részén is. 

Termelésünk legnagyobb részét a HungaroSpan márkanéven forgalmazott íves elemekből készített épületek jelentik. Az ívszerkezetek mellett gyártunk és kivitelezünk helyszínen készített, korcolt épületburkolatokat is, melyek szintén a HungaroSpan rendszer részei. Sokszor hagyományos acélszerkezetek gyártásával és kivitelezésével is megkeresnek minket, így ezekből is jelentős referenciákkal rendelkezünk.

Mivel üzletpolitikánk szerint komplett projektmegvalósításra törekszünk, így pár éve felépítettünk egy speciális földgépes, alépítményes egységet, amely a legkorszerűbb LEICA lézervezérléssel ellátott gépekkel megoldotta az épületek földmunkáinak és ágyazatainak pontatlanságából adódó állandó problémáinkat. Az egység tematikus weboldala a www.epitogepek.com oldalra kattintva érhető el. Emellett saját MEVA zsalurendszerünkkel a vasbeton szerkezeteink kivitelezését is magunk végezzük.

2018-ban pályázati forrás segítségével a rácalmási telephelyünkön elindítottunk egy lemezfeldolgozó üzemet. A telepített gépsorok a legújabb CNC technológia segítségével a saját termelésünkhöz szükséges egységelemek mellett bármilyen hajlított építőelem elkészítésére alkalmasak. A lemezfeldolgozó üzem szolgáltatásairól bővebben a www.lemezhajlitas.eu tematikus oldalon tájékozódhatnak.

Milyen cégfilozófiát és üzletpolitikát követünk?

Cégünk jelmondata - "a mobil gyár", azaz angolul "the mobile factory" - az idők során a fejlesztéspolitikánk, cégfilozófiánk alapjává vált. A vékony acéllemez használata és a hozzá kapcsolódó mobil technológia egyedivé tesz minket az építési piacon. Üzletpolitikánk szerint a túl nagy projekteket és az alvállalkozói szerepkört lehetőleg elkerüljük. Komplett projektmegvalósítást vállalunk, megrendelőinknek teljes projektmenedzsment szolgáltatást nyújtunk, átadva sokéves tervezési és kivitelezői tapasztalatunkat. Legtöbb megrendelőnk visszatérő ügyfél.


Ajkay Tibor ügyvezető és a DAV Mérnöki Kft. csapata